HATİCE GANİ ERVERDİ ORTAOKULU

Telefon : (0224) 483 6555
WEB https://haticeganierverdi.meb.k12.tr
Adres : Görükle Mahallesi Kültür Sokak No2 Nilüfer/BURSA
VİZYON : Öğrencilerini üst kurumlara yerleştirmede gösterdiği başarı, yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri, toplum hizmeti çalışmaları ve sosyal etkinliklerle adını duyurmuş , ulusal ve uluslararası projelerde yer olan ; Yetiştirdiği donanımlı öğrencilerle Bursa ‘mızda örnek, tercih edilen köklü bir kurum olmaktadır.
MİSYON : Öğrencilerimizin kişisel gelişim açısından: duyarlı, kendi kültürüne ve değerlerine bağlı, farklı kültürlere saygılı, araştıran, üreten, sorgulayan, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimin ışığında yürüyen bireyler olarak yetişmeleri için uygun ortam hazırlamak . Öğrencilerimizin akademik olarak başarılı olmaları için gerekli çalışmaları yürütmek: yeteneklerini ortaya çıkarmak, hedeflerine ve becerilerine uygun üst öğrenime hazırlamak, bu alanda rehberlik etmek. Öğrencilerimizin toplumsal ve sosyal açıdan. Bireyi oldukları toplumun menfaati için çalışan, aile ekonomisi ve milli ekonomiye tasarruf yaparak katkı sağlayan , çevrenin korunması için çalışmalara destek veren fertler olarak yetişmeleri için zemin hazırlamaktadır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : DERS BAŞLAMA: 09:00 DERS BİTİŞ : 15:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuzun öğrenci servisi mevcuttur.
Ulaşım : Uludağ Üniversitesi metro istasyonundan 35/G, 4/G numaralı otobüsler ve dolmuşlarla ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Görükle, Uludağ Üniversitesi Kampüsü yanında kurulmuş bir yerleşim yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : NİLÜFER İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:10 KM BURSA İL MERKEZİNE UZAKLIK :18 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol, masa tenisi, satranç